remove_action('wp_head', 'wp_generator'); Servicii Juridice | NEI MANAGEMENT CONSULTING - Cabinet individual de avocat Mirela Dumitrescu
Cabinet de avocat

Servicii Juridice

Serviciile noastre acopera toate ramurile dreptului intern si international. De la redactarea de opinii legale si asistenta juridica in ceea ce priveste  orice aspect al activitatii clientilor – persoane fizice sau juridice in materie necontencioasa si pana la reprezentarea in fata  instantelor de judecata de orice grad atat in materie civila comerciala cat si in materie penala, depunem fara exceptie toate diligentele si  mobilizam importante resurse umane si logistice de care dispunem in vederea obtinerii de rezultate pozitive concrete.

Acordam consultanta juridica prin oferirea tuturor informatiilor necesare referitoare la problemele juridice ale clientilor, oferim informatii complete si la zi referitoare la legislatia aplicabila, conditiile si limitele legale ale desfasurarii unei anumite activitati, functie de domeniul de activitate al clientului.

Verificarea legalitatii reprezinta o categorie aparte a consultarii juridice, ce se caracterizeaza prin expertizarea legalitatii unor documente sau acte juridice. Se verifica daca documentele sunt in acord cu legislatia in vigoare si daca respecta toate conditiile de fond si de forma necesare unui anumit tip de act.

Expertiza situatiilor litigioase reprezinta determinarea situatiei clientului care se afla int-un litigiu concret. Se evalueaza situatia din punct de vedere juridic si se fac recomandari privind actiunile ce urmeaza a fi intreprinse.

Asistenta juridica este activitatea ce consta in acordarea suportului de specialitate in cadrul diverselor negocieri, concilieri, arbitraje comerciale. Echipa noastra poate asigura reprezentarea la aceste negocieri,  in baza unui mandat acordat de client, si incheierea actelor juridice solicitate.

Redactarea actelor juridice, prin elaborarea acestora, de la contracte civile, comerciale, contracte de munca, acte interne ale societatii, modificarea documentelor de constituire ale companiei, cereri de chemare in judecata, declaratii de apel, recurs, concluzii, etc., spectrul acestor documente este foarte larg si ne adaptam cerintelor clientilor nostri.

Reprezentare in instanta consta in acordarea asistentei juridice si reprezentarea clientului in fata  instantelor de judecata in conditiile unui proces. Specialistii nostri pot asigura reprezentarea in fata instantelor de orice grad, fiind garantata continuitatea in cazul judecarii cailor de atac.

Powered by WordPress | Designed by: photography charlottesville va | Thanks to ppc software, penny auction and larry goins